Kendinle Yüzleşme Kitabının Konusu, Özeti, Karakterleri, Açıklaması, PDF, Yorumları, Yazarı

Kendinle Yüzleşme'nin Fotoğrafı

Kitap Kendinle Yüzleşme
Yazarı M. Betül Uzun
Türü Kişisel Gelişim Kitapları
Kategoriler En Çok Okunanlar
Kitap Önerileri
Okunması Gerekenler
Yayın Yılı 2021

M. Betül Uzun tarafından 2021 yılında kaleme alınmış olan Kendinle Yüzleşme kitabı hakkındaki tüm bilgiler sitemizde.
Kendinle Yüzleşme pdf, Kendinle Yüzleşme konusu, Kendinle Yüzleşme karakterleri, Kendinle Yüzleşme yorumları, Kendinle Yüzleşme açıklaması ve ayrıntılı bilgileri aşağıdaki yazımızda!



Kendinle Yüzleşme – M. Betül Uzun


Kendinle Yüzleşme Kitabının Konusu

İnsanın kendisiyle ilgili olan her şeyi bilmesi, öğrenmesi gerektiğini anlatan bir kitap, Sade ve dingin bir hayatı, uğruna savaşacağı hayalleri ile birlikte benimsemeyi öğütlüyor. İstedikleri için insanın savaşmasını ama yeri geldiğinde yoruldum diyebilmesi gerektiğini söylüyor.


Kendinle Yüzleşme Kitabının Özeti

Yazarımız bu kitabıyla kendini tanımanın, kendin olabilmenin, kendini kabullenmenin önemini anlatıyor.

Bunu nasıl mı yapıyor?

Kendi kendine konuşarak ve aslında kendisiyle yüzleşerek, Kişisel gelişim kitabı severler, hayatı erteleyenler, hep bahanelerin altına sığınanlar, hedeflerin üzerine gitmekten korkanlar, yazarımızın önsözde belirttiği gibi hatanın neresinden dönerseniz kardır.

Bazen bir şeylere adım atmak isteriz fakat zamanı değildir. Akışa bıraktığımızda su akar yolunu bulur. Yeter ki biz inandığımız yoldan dönmeyelim çabalayalım, evrene gönderdiğimiz mesaj bize hava, yol, su olarak geri dönecektir.

Bir çırpıda severek okuyacağınız, sürükleyici ve iyileştirici etkisi olan kitabımızı okumak için ve diğer şeyler için beklemeyin. Harekete geçin…

Okunması gereken güzel eserlerden biri olan bu eser de kitaplığınızda bulunmalı.


Kendinle Yüzleşme Kitabının Açıklaması

“Bir hikâyesi olmalı insanın. Ne olursa olsun o hikâyeyi yaşatabilmeli. Anlaşılmayı beklemeden önce kendini anlayabilmeli. Hangi yöne yürüyeceğini, ne zaman duracağını, ne zaman akışına bırakacağını bilmeli. Sadeliği, dinginliği içselleştirmeli.

Eli nasır tutsa da bırakamayacağı hayalleri, çıkmaz sokaklara denk gelse de bulacağı başka yönleri, savaşacaksa da değeceğine inandığı emelleri için savaşmalı. Gerekirse “Çok yoruldum” diyebilmeli. Şöyle bir arkasına yaslanıp nefes alabilmeli. Bilmeli.

Kendisini neyin mutlu edeceğini, neyin kendisine iyi geleceğini yani kendini bilmeli. Her şey üst üste geliyor gibi hissettiğinde, her şey çok çetrefilli göründüğünde, işin içinden çıkamadığında, durup bir sakinleşebilmeli. Her şeyden önce insan, kendine yetebilmeli. Çok sıkıldığı, fayda görmediği yerden ise “Kalk gidiyoruz.” diyebilmeli.

Hikâyesindeki her şeyi, yakından iyi ve net görebildiği gibi uzaktan da aynı şekilde görebilmeli. Ve öyle güzel yazmalı ki o hikâyeyi, gururla; “Bu benim hikâyem!” diyebilmeli.”

(Tanıtım Bülteninden)


Yorum yapın